WELKOM

Beste ouders en kinderen

Welkom op de website van Basisschool De Biekorf! Hier vind je zowel algemene informatie, een handige kalender, info over ons online platform Gimme als ook extra documenten voor onze ouders.

Daarboven zijn we fier om ons jaarthema aan je voor te stellen.

Jij kun(s)t het!

Vorig jaar zijn we ‘fris’ gestart in een verbouwde school. Dit schooljaar waait er een culturele wind door de school. Kunst zet iets in beweging, triggert nieuwsgierigheid en zet je aan het denken. Je komt overal kunst tegen, in steden, in gebouwen, in de natuur, … kunst is het begin van veel!

“Jij kun(s)t het” sluit daarnaast ook aan bij ons pedagogisch project van Don Bosco. Waarin we kinderen, vanuit de pedagogie van de groei, kansen bieden om zich te ontplooien, engagement op te nemen en verantwoordelijkheden te dragen. Jij kunt het!

Samen met de kinderen blijven we ook werken aan een groenere school. Vooral omdat we geleerd hebben dat meer groen in je omgeving, je gelukkiger en gezonder maakt! Ons jaarthema is de rode draad die we voor iedereen uitrollen en staat symbool voor de verbondenheid op onze school..

In onze maandelijkse nieuwsbrief krijg je alle informatie over de activiteiten die doorgaan per klas of voor de hele school. Op onze website staan de belangrijke data al ingevuld op de kalender. Data die alleen voor jouw kind gelden, gaan via Gimme in je mailbox belanden. Hou dit dus goed in de gaten en vergeet vooral niet om je te registreren!

Voor iedereen: hartelijk welkom!
We kijken weer uit naar een fijn schooljaar!