Biekorf zoekt boom!

De Geluksvogels streken vorig schooljaar voor de eerste keer neer op onze Biekorf! Zij leerden ons allerlei vaardigheden zodat we gelukkiger in het leven kunnen staan. De Geluksvogels hebben nog vele vrienden die graag op bezoek willen komen maar er zijn zo weinig bomen op onze speelplaats! Waar moeten die geluksvogels wonen, slapen en rondfladderen?

Dus:”Biekorf zoekt boom!”… en meer dan 1!

In ’t Centrum en op ’t Sonnis maken we plannen om de speelplaats te vergroenen. Vooral omdat we geleerd hebben dat meer groen in je omgeving, gelukkiger en gezonder maakt. Ook dit jaar werken we dus aan het ‘Geluk voor kinderen’.

Samen met kinderen, ouders en leerkrachten bouwen we verder aan een ‘gelukkige school’ waar het goed is om te ler(v)en. Ons jaarthema is de rode draad die we voor iedereen uitrollen en staat symbool voor de verbondenheid op onze school.

In onze maandelijkse nieuwsbrief krijg je alle informatie over de activiteiten die doorgaan per klas of voor de hele school. Op onze website staan de belangrijke data al ingevuld op de kalender. Data die alleen voor jouw kind gelden, gaan via Gimme in je mailbox belanden. Hou dit dus goed in de gaten en vergeet vooral niet om je te registreren!

Voor iedereen: hartelijk welkom vanaf 2 september!
We kijken er naar uit!